Poofcoaching Mentale Hulp Nieuwegein
Poofcoaching
Persoonlijke ontwikkeling

Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je kiezen uit verschillende workshops met ieder een eigen thema. Herkenning, bewustwording, interactie en plezier staan hierin centraal. Je kan ervoor kiezen om deze een-op-een te volgen, maar ook in groepsverband vanaf 4 personen. 

En het fijne er van is dat de samenstelling er van flexibel is dus zoek een onderwerp, vorm en locatie uit en overleg met mij over de uitvoering.

Onderwerpen:
* Je droom, je doel met een einddatum, vast stellen en behalen!
* Balans in je leven!
* Hoe mijn NEE een JA voor mezelf word!

Locatie:
* Bij Poof Coaching
* Ergens anders op locatie (eventueel bijkomende huur kosten)

Kosten:
* Vanaf 4 personen € 40,-  per persoon
* Een-op-een € 75,-
Tijdsduur:
* Twee en half uur

“Je kunt het probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt!”Gun jezelf de tijd en maak je dromen waar! Kies een workshop, zodat je het deze keer anders aanpakt. Achteraf zal je realiseren hoe groot de impact was en zal je met een gevoel van trots terugkijken op hoe je iets bereikt hebt.

Je hebt geen invloed op de wind, wel op hoe je de zeilen zet. Zo heb je ook altijd een keuze in hoe je met situaties omgaat om daar te komen waar je graag wilt zijn.   

Hier aanmeldenSpiegel voorgehouden Kruispunt van je leven Praktische coach Inspirerend gesprek Je potentieel ontdekken Mental coach Persoonlijke groei Patroon doorbreken Coach met intuïtie Keuze mogelijkheden Angst overwinnen Coach Nieuwegein Meer zelfvertrouwen Innerlijke rust Regie over je leven Bewust worden Traumacoach Succesvoller leven Autonomie Persoonlijke ont-wikkeling Lifecoach Zakelijke coaching Klantgericht Spirituele ontwikkeling Ontwikkelingstrauma